Kotimainen Hedsam on suunniteltu kaiken kokoisiin yrityksiin

Hedsam- kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmä on suunniteltu täyttämään niin pienen kuin usean tuhannen henkilön yrityksen tarpeet.

Hedsam-järjestelmä koostuu tietokonepohjaisesta keskuslaitteistosta ja kenttälaitteista. Se voi olla yhden tietokoneen järjestelmä tai usean tietokoneen serveriratkaisu.

Käyttöjärjestelmänä on Windows. Ohjelmisto on koottavissa useista eri vaihtoehdoista asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja siinä on monipuoliset raportointimahdollisuudet erilaisin hakukriteerein.

Kulunvalvonnassa voidaan luoda useita kulkutasoja, aikaohjauksia, ryhmäkytkentöjä sekä jälleenantoja.  Hedsam on myös integroitavissa osoitteellisen HHL-rikosilmoitusjärjestelmän kanssa.

Hedsam-järjestelmän kenttälaitteet ovat älykkäitä, itsenäisiä ja osaavat toimia myös silloin kun esim. kaapeliyhteys keskusyksikölle on poikki, tai keskusyksikkö ei jostain syystä ole toimintakunnossa.

  • Sopii sekä pienille että isoille yrityksille

  • Ohjelmistot räätälöidään teidän tarpeisiinne.

  • On integroitavissa osoitteellisen HHL-rikosilmoitusjärjestelmän kanssa.

  • Jne… Jos juttuja heittäis tänne, voitais muualta lyhentää?

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta valvoo oviympäristöjä. Yrityksen ovet varustetaan älykkäällä, sähköisellä lukituksella sekä lukijalaitteilla. Kulunvalvontaohjelmistolla hallinnoidaan ovien lukitusta. Ohjelma antaa tarvittaessa hälytyksen auki jääneestä tai luvattomasti avatusta ovesta.

Työajanseuranta

Työajanseuranta antaa mahdollisuuden henkilöstön joustavaan työajan käyttöön. Työajanseuranohjelmiston avulla voidaan käsitellä muun muassa liukuvaa työaikaa, vuorotyötä ja ylitöitä. Kerätyt tiedot on mahdollista siirtää esimerkiksi ulkopuoliseen palkanlaskentaohjelmaan.

Puhelininfo-ohjelma

Tämän ohjelman avulla puhelinvaihteenhoitaja näkee päätteltään onko henkilö tavoitettavissa.

Ruokalaseuranta

Ruokalaseuranta varmistaa joustavan ruokailuhetken. Ohjelman avulla voidaan hinnoitella, rakentaaja luoda erilaisia ruokailuvaihtoehtoja.

Ryhmäkytkentä- ja jatko-ohjausohjelma

Ohjelmalla määritellään ryhmäkytkentäoikeuksia osoitteellisen HHL-rikosilmoitusjärjestelmän automaattiseen päälle-/poiskytkentään. Kytkentä tapahtuu kulunvalvontalukijalta samalla, kun ovea ohjataan auki.

Hedsam-/HLL-grafiikkaohjelma

Ohjelmassa näkyy valvotun kiinteistön pohjakuva, johon on sijoitettu hälytyspisteet
sekä oviympäristöt ohjauksineen. Ohjelma auttaa ja helpottaa esim. vartijan työskentelyä valvomossa.

Parkkiohjelma

Ohjelmiston avulla myydään käyttökertoja tai käyttöaikaa esimerkiksi pysäköintitaloon tai kuntosalille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!