Suojaa kotisi ja yrityksesi, luotettavasti ympäri vuorokauden

Lempäälän Turvapalvelu tarjoaa luotettavan 24/7 hälytyspäivystyksen ja vartiointipalvelun, jolla turvaat kodin, yrityksen tai työmaan vuoden jokaisena päivänä. Oikein asennetut ja suunnitellut hälytysjärjestelmät ovat ensimmäinen askel kiinteistön turvallisuuden takaamiseksi, ja hälytys- ja vartiointipalvelulla varmistetaan nopea reagointi poikkeustilanteissa.

Asiakkaan olemassa olevat hälytysjärjestelmät voidaan siirtää Lempäälän Turvapalvelun hälytyspäivystyksen ja vartiointipalvelun piiriin tai vaihtoehtoisesti tuotamme kokonaisratkaisun, jolla saat tarvittavat murtohälyttimet ja valvontakamerat valmiiksi asennettuina.

Jo yli 700 kohdetta on Lempäälän Turvapalvelun hälytyspäivystyksen ja piirivartioinnin hyvissä käsissä.

Hälytyspäivystys reagoi välittömästi

Hälytyspäivystys sopii sekä kodin että yrityksen tarpeisiin. Hälyttimet ilmoittavat niin murroista ja sabotaaseista kuin myös mahdollisesta vesivahingosta, savusta/tulipalosta tai kylmälaitteen rikkoutumisesta.

Hälytyksen saapuessa Lempäälän Turvapalvelun 24/7 hälytyspäivystys reagoi hälytyksestä asiakkaalle soittamalla tai lähtee tarvittaessa paikan päälle. Mikäli kohteessa on valvontakamerat, hälytys voidaan varmentaa valvontakameroiden kuvasta.

Jos kohteessa on rikottuja ikkunoita, tilaa Lempäälän Turvapalvelu lasiliikkeen välittömästi paikan päälle, jotta vältetään lisävahingot tai tunkeutuminen.

Piirivartiointia työmaalle, tehtaaseen tai toimitilaan

Vartiointipalvelulla varmistetaan työmaan, tehdashallin tai toimi-/liiketilan turvallisuus 24/7. Lempäälän Turvapalvelun piirivartiointia hoitaa koulutettu, motivoitunut ja poliisiviranomaisten hyväksymä vartijoiden ammattiryhmä.

Piirivartioinnilla on usein ennaltaehkäisevä vaikutus murtoihin ja ongelmatilanteisiin, ja sillä varmistetaan kiinteistön turvallisuus myös sähkölaitevikojen, puutteellisten lukitusten tai hälytysjärjestelmien kytkennän osalta.

Piirivartioinnissa vartijamme käyvät kohteessa 1-2 kertaa yössä tai sopimuksen mukaan ja käyvät läpi kiinteistön ulko- ja sisätilat sovituilta osin.

LTP:n hälytyspäivystys ja vartiointipalvelu toimii Pirkanmaan alueella

Lempäälän Turvapalvelun toiminta-alueena vartioinnissa ja hälytyspäivystyksessä on Pirkanmaa ja siellä mm. Lempäälän, Urjalan, Vesilahden ja Pirkkalan kunnat sekä alueen kaupungit Tampere, Valkeakoski, Akaa, Ylöjärvi ja Nokia lähialueineen.

Varmatoiminen raportointi

Käytössämme on uudenaikainen vartioinnin seuranta- ja raportointijärjestelmä, jonka avulla pystymme tehokkaasti seuraamaan ja myös alati kehittämään asiakkaittemme omaisuuden suojaa. Toimimme aktiivisesti asiakkaidemme parhaaksi.

Aina ilmainen konsultointi turvapalveluihin

Paikallisena perheyrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme alueemme parasta palvelua. Siksi turvapalveluiden konsultointi on aina ilmaista. Kartoitamme kohteen tilanteen ja tarpeet ja suosittelemme mielestämme parhaiten kohteeseen sopivaa hälytys-/valvontaratkaisua. Asiakkaamme ei tarvitse tietää laitteista tai tekniikasta vaan me varmistamme, että käytössä on aina luotettavimmat, oikein asennetut laitteet ja käyttö on asiakkaalle helppoa.

Lempäälän Turvapalvelu Oy

  • Murtohälytysjärjestelmät
  • Valvontakamerajärjestelmät
  • Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • Hälytys- ja vartiointipalvelut
  • Etäkameravalvonta ja työmaavalvonta
  • Avain- ja lukitusratkaisut