Luotettavat murtohälytysjärjestelmät koteihin ja yrityksiin

Murtohälytysjärjestelmä on tärkeä osa kiinteistön turvajärjestelmää. Se ei anna turvaa ainoastaan luvattoman tunkeutumisen varalle, vaan hälyttää myös vesivuodosta, savusta, tulipalosta, auki jääneestä ikkunasta tai muusta vastaamasta poikkeamasta, josta voi aiheutua vaaraa kiinteistölle tai henkilöstölle.

Murtohälytysjärjestelmä asennettuna ja valvottuna

Lempäälän Turvapalvelun murtohälytysjärjestelmät voidaan mitoittaa joustavasti niin isoihin kuin pieniin kohteisiin. Olemme valinneet käyttöömme murtohälytinlaitteet alansa markkinajohtajilta ja luotettavilta valmistajilta. Edustamiamme laitteita ovat mm. DSC-murtohälyttimet ja Hedengren-murtohälytysjärjestelmät.

Hälytys kännykkään tai vartiointiliikkeeseen

Asiakkaamme voi itse valita, haluaako hän hälytyksen matkapuhelimeensa, meneekö ilmoitus suoraan vartiointiin ja lähteekö hälytys molemmille. Kun järjestelmään yhdistetään kameravalvonta ja kulunvalvonta, saadaan ongelmatilanteista tallennettua kattavat tiedot, joita voidaan käyttää esimerkiksi rikoksen selvittämiseen.

Meille oli laitteiden laadun lisäksi tärkeää, että saamme palvelun ”avaimet käteen”. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, kaikki sujui hienosti heti konsultoinnista lähtien.

Tomi Kuparinen – Valkeakosken Pienvarastot Oy

Lempäälän Turvapalvelu Oy

  • Murtohälytysjärjestelmät
  • Valvontakamerajärjestelmät
  • Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • Hälytys- ja vartiointipalvelut
  • Etäkameravalvonta ja työmaavalvonta
  • Avain- ja lukitusratkaisut