Turvallisuuden puolesta jo vuodesta 1993

Lempäälän Turvapalvelu Oy on perustettu vuonna 1993. Noin 20 hengen organisaatiomme tarjoaa turvallisuuteen ja valvontaan liittyvät kokonaisratkaisut: laitteet, suunnittelun, asennuksen, valvonnan ja koulutuksen.

”Hyvä palvelu tarkoittaa luottamusta, teemme aina mitä sovitaan ja yleensä vielä enemmänkin.” – Arto Eskola, Lempäälän Turvapalvelut Oy:n asiakasvastaava

Palveluksessamme ovat omat asentajat, vartijat, suunnittelijat ja tuotekehittäjät. Asiakkaitamme ovat niin suuret ketjut, kuten huoltoasemat, kuin myös yksittäiset pk-sektorin yritykset ja kotitaloudet.

Lempäälän Turvapalvelu Oy

  • Murtohälytysjärjestelmät
  • Valvontakamerajärjestelmät
  • Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät
  • Hälytys- ja vartiointipalvelut
  • Etäkameravalvonta ja työmaavalvonta
  • Avain- ja lukitusratkaisut

24/7 vartiointi ja hälytyspäivystys

Vartioinnissa ja hälytyspäivystyksessä päätoimialuettamme ovat Kylmäkosken, Viialan, Lempäälän, Urjalan, Vesilahden ja Pirkkalan kunnat sekä Tampereen, Valkeakosken, Akaan, Ylöjärven ja Nokian kaupungit. Asennusta ja laitetoimituksia tarjoamme koko Suomen alueella.

Huippuluokan toimintavarmuus

Vaadimme turvajärjestelmiltämme huippuluokan toimintavarmuutta ja korkeaa teknistä laatua.

Pitkä kokemuksemme turvallisuusalalta on asettanut standardimme korkealle: tiedämme, mitä vaadimme käyttämiemme turvajärjestelmien ja valvontalaitteiden laadulta ja toimintavarmuudelta. Edustamme vain laitevalmistajia, jotka täyttävät vaatimuksemme ja tarjoavat asiakkaillemme luotettavat ja helppokäyttöiset järjestelmät.

Joustava, nopea ja neuvova

Toimintatapoihimme kuuluu joustavuus, nopeus ja asiakkaan tarpeiden huolellinen kartoitus. Veloituksettomassa alkukartoituksessa selvitämme asiakkaan kokonaistilanteen, jotta osaamme tarjota tarpeeseen sopivimmat ratkaisut. Yritysasiakkaiden vartiointiin ja valvontaan liittyvät sopimukset tehdään joustavasti joko tuntilaskutus- tai kuukausisopimuksena. Monet laitteista voit hankkia kätevästi myös leasing-sopimuksella.

Sertifioitua turvallisuuspalvelua

Yrityksellemme on myönnetty alan ja edustamiemme laitteiden keskeiset sertifikaatit. Olemme muun muassa Finanssialan Keskusliiton hyväksymä suunnittelu- ja asennusliike. Saat vähennyksen kotivakuutukseesi meiltä asennettuna ja valvottuna otetuista turva- ja valvontajärjestelmistä.