Ulkoista kameravalvontasi – Teemme sen puolestasi

 

Palvelumme tallentaa valvontakameroiden kuvamateriaalin pilveen jopa Full HD -laatuisena (1920×1080). Obseron-serveri tarjoaa markkinoiden parhaat tallennus- ja videonkatseluominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan.

  • Helppo käyttää

  • Edullinen

  • Valvomme kameroiden toimivuutta

  • Tallennuksen varmistus kahdelle levylle

  • Mahdollisuus etävartiointiin

  • Livekuvan katselu mahdollista myös puhelimella (Android)

  • Ksenos-etäkäytön näkymä päätteelläsi

Matalat kulut – riskitön käyttöönotto

Matalien aloituskustannusten ansiosta palvelun käyttöönotto on helppoa ja riskitöntä. Toimitamme valvontakameran valmiiksi asennettuna, tarvittaessa jopa samana päivänä. Samalla saat tarvittavat tunnukset ja käyttökoulutuksen palvelulle.

Katso kameroiden tallentamaa kuvaa missä tahansa

Tallenteiden ja livekuvan katselu onnistuu mistä tahansa, missä sinulla on internet-yhteys – jopa puhelimellasi! Voit asentaa tietokoneellesi helppokäyttöisen Ksenos-ohjelman tai kirjautua palveluumme internet-selaimella.

Korkealaatuinen kuva ja varma tallennus

Tallennamme kamerasi kuvan palvelimellemme jopa Full HD –laatuisena. Kamera tallentaa aina havaitessaan liikettä ja tallennus pysyy järjestelmässämme jopa 14 päivää. Palvelumme tukee kaikkia RTSP-kameroita sekä mahdollistaa vanhojen analogisten kameroiden tallennuksen siirron palvelimellemme.

Valvomme kameroiden toimivuutta puolestasi

Jos kamerasi kuva katoaa, saamme siitä automaattisesti ilmoituksen ja otamme teihin pikimmiten yhteyttä mahdollisia huoltotoimenpiteitä varten. Sinun ei siis tarvitse huolehtia laitteiden toimivuudesta, vaan teemme sen puolestasi.

Työmaavalvonta – kätevästi heti käytössäsi

Voit nyt valvoa, mitä rakennustyömaallasi tapahtuu, kun et itse ole paikalla. Vuokraamme työmaavalvontaan sopivaa pakettia, johon on mahdollista saada jopa kolme HD-tason valvontakameraa. Asennuspaketti on heti käyttövalmis eikä vaadi erikoisosaamista. Kamerapaketti tarvitsee vain kiinnittää seinään, liittää virtapistoke kiinni – ja kuva näkyy palvelussamme muutamassa minuutissa!