”Saimme laatua yhdeltä luukulta”

Valkeakosken Pienvarastot tarjoaa lämmintä ja vartioitua varastotilaa parista neliöstä aina 30 neliöön Valkeakosken Lumikorven teollisuusalueella.

Bisnes on vetänyt, ja siistit, raikkaat varastotilat ovat löytäneet vuokraajakuntansa – jopa siinä määrin, että yritys laajensi vastikään toimitilojaan 200 neliöllä entisen 1 500 neliön päälle.

Turvallisuus- ja valvontaratkaisuissa käännyttiin luotettavaksi todetun Lempäälän Turvapalvelun puoleen.

Itsepalveluvarastossa turvallisuus ja valvonta oltava huippuluokkaa

Yrittäjät ja omistajat Piia ja Tomi Kuparinen ovat tyytyväisiä valintaansa.

– Arvostamme laatua, asiantuntevuutta ja luotettavuutta, ja siksi valitsimme jo toiminnan aloittaessamme Lempäälän Turvapalvelun. Oli luontevaa kääntyä heidän puoleensa myös laajentaessamme, Tomi perustelee.

Itsepalveluna toimivassa varastohotellissa ovat kriteerit turvallisuudelle kovat. Asiakkaat pääsevät kulkemaan varastoilleen ilman päivystävää henkilökuntaa joka päivä klo 7 ja 21 välillä ja lisäksi sopimuksen mukaan.

– Laitteissa ei ole varaa ottaa ”Kiina-kopioita”, vaikka niitäkin on tarjolla. Meille oli laitteiden laadun lisäksi tärkeää, että saamme palvelun ”avaimet käteen”. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, kaikki sujui hienosti heti konsultoinnista lähtien.

Asiakas ei tarvitse avaimia– kulunvalvonta kännykällä

Kohde suunniteltiin yhdessä Lempäälän Turvapalvelun asiakasvastaava Arto Eskolan kanssa.

Koska laajennusosa tuli viereiseen rakennukseen, tarvittiin rakennusten väliin langaton tiedonsiirto. Tallentavaa kameravalvontaa täydennettiin kännykkään välittyvällä kuvalla, jotta yrittäjä pääsee katsomaan kameroiden kuvaa myös ollessaan kotona tai reissun päällä.

Ovenavaus toteutettiin sähkölukoilla ja kännykkämoduulin päälle rakennetulla automaattisella kulunvalvonnalla.

– Asiakkaan ei tarvitse kuljettaa mukanaan avaimia tai muistella koodeja – riittää, että hän soittaa ovelta järjestelmäämme, joka tunnistaa numeron ja avaa oven. On tärkeää, että toiminta on tältä osin asiakkaillemme sujuvaa.