Olemme kehittäneet kameravalvonnan tehostamiseksi nykyaikaisen ja tehokkaan pilviteknologiaan perustuvan etävalvontapalvelun, jonka ansiosta on mahdollista nähdä jopa Full HD-laatuista kuvaa työmaalta, kiinteistön ympäristöstä tai vaikkapa mökkitontilta. Mikäli valvonta ulkoistetaan kokonaan, ei loppuasiakkaan tarvitse huolehtia valvottavan ympäristön turvallisuudesta eikä esimerkiksi kameroiden toimivuudesta itse – hoidamme kaiken aina mahdollisista hälytyksistä huoltoihin.

Loistavien toiminnallisuuksien lisäksi kehittämästämme järjestelmästä ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi, ja nopea, jopa saman päivän aikana tapahtuva toimitus tekee käyttöönotosta jouhevaa ja tehokasta. Annamme käyttöönoton yhteydessä kattavan perehdytyksen sekä luomme tarvittavat tunnukset järjestelmään.

Jaa etävalvonnan käyttöoikeuksia ja rajaa näkymiä kuten haluat – vaikka rantatuolista käsin

Käyttäjän on mahdollista katsella livekuvaa ja tallenteita missä tahansa missä on toimiva internetyhteys – joko tietokoneelta tai puhelimen selainta hyödyntäen. Käyttäjä voi asentaa tietokoneelle helppokäyttöisen, näyttävällä ION-käyttöliittymällä varustetun Ksenos-ohjelmiston, jonka välityksellä voi katsella korkealaatuisia tallenteita sekä reaaliaikaista tilannnetta. Nopean, piirtämällä toimivan aluehaun avulla käyttäjä löytää nopeasti halutun kohdan lähempää tarkastelua varten, ja aikajana puolestaan helpottaa tallenteessa navigointia.

HD-laatuista käyttäjävalvontaa

Helpon käyttäjähallinnan ansiosta käyttöä voidaan rajata tehokkaasti

Käyttöoikeuksien jako mahdollistaa tehokkaasti rajatun käyttäjähallinnan. Eri näkymät voidaan kerätä yhteen paikkaan, ja niiden hyödyntämistä on mahdollista rajata käyttäjäkohtaisesti siten, että esimerkiksi käyttäjä x näkee ainoastaan varastotilan, käyttäjä y varastotilan sekä vastaanoton ja käyttäjä z puolestaan vastaanoton sekä toimistotilat.

Suomalainen Ksenos mahdollistaa ylivertaisen tallennettavuuden sekä yhteensopivuuden – jopa vanhojen analogisten kameroiden kanssa

Suomalaiseen Ksenosiin pohjautuva järjestelmämme tallentaa kameran kuvaa jopa Full HD-laatuisena aina, kun kamera havaitsee liikettä. Tallenteet säilyvät järjestelmässä jopa 30 päivää Ksenos-pavelimella, joka mahdollistaa markkinoiden parhaimmat tallennus- ja videonkatseluominaisuudet. Järjestelmä tukee kaikkia RTSP-kameroita sekä mahdollistaa vanhojen analogisten kameroiden tallennuksen siirron palvelimellemme.

Suomalainen Ksenos on pitkän kokemuksen omaava videovalvontaan erikoistunut yritys, jonka palvelu on kehitetty läheisessä yhteistyössä alan asiantuntijoiden, turvallisuusammattilaisten sekä loppukäyttäjien kanssa. Lähtökohtana on ollut kehittää niin helppokäyttöinen palvelu, ettei loppukäyttäjän tarvitse avata manuaalia palvelua käyttäessään. Palvelu on suunniteltu niin, että se ottaa huomioon jokaisen käyttäjän yksilölliset tarpeet ja skaalautuu yrityksen koon ja tarpeen mukana rajattomasti.

Järjestelmä sopii loistavasti esimerkiksi työmaavalvontaan

Työmaavalvonta haltuun vuokrauspalvelumme avulla

Järjestelmämme on omiaan myös varkausalttiiden työmaiden tarkkailuun, ja siksi halusimmekin tehdä niiden etävalvonnasta mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta: päätimme lanseerata työmaakäyttöön suunnatun paketin jopa kolmella HD-laatuisella kameralla varustettuna. Paketti on asennettu valmiiksi, joten sen asennus ja käyttö eivät vaadi minkäänlaista erityisosaamista – virtapistoke vain seinään kiinni ja huippulaadukas kuva näkyy muutamassa minuutissa palvelussamme.

Kutsumattomat vieraat eivät pääse yllättämään, kun korkealaatuinen palvelumme tarkkailee aluetta taukoamatta. Tehokkaan etävartiointimme ansiosta olemme hetkessä paikalla, mikäli tilanne työmaalla muuttuu.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Lempäälän Turvapalvelun ammattilaisiin